Skal din faglighed have et grønt skær?

Med hver sit arbejdsområde har Karen og Rasmus meget forskellige hverdage. Men de er sammen om missionen om at styrke den grønne omstilling med hele deres faglighed. Og så er de begge glade for en hverdag blandt gode kolleger, hvor man med den rette indstilling kan få stor indflydelse.

Verdo - Det er fedt at føle, at man sidder forrest i bussen, når de store projekter kører.
Verdo - citat tegn

Det er fedt at føle, at man sidder forrest i bussen, når de store projekter kører. Og så har vi overskuddet til at tænke uden for siloerne, når vi træffer beslutninger.

– Rasmus, Finance Business Partner
Verdo - Mange fagligheder – ét samlet, grønt mål

Mange fagligheder – ét samlet, grønt mål

Uanset din faglige baggrund bliver du en del af et stærkt hold, der sætter de organisatoriske rammer for, at dine tekniske kolleger kan koncentrere sig om deres faglighed.

Dermed støtter du blandt andet op om, at vi udskifter gadelys til LED, udvikler ny teknologi og tænker bæredygtighed, når vi sourcer biobrændsel. Dyk mere ned i, hvordan vi arbejder med den grønne omstilling.

Vær med, når vi sammen lægger strategien

Uanset hvilken rolle du får hos os, vil du kunne mærke, at vi aldrig står stille. Med rod i vores faglighed og høje ambitionsniveau skaber vi sammen en smidig forretning, der er kommercielt fornuftig og afsøger nye standarder for fremtidens bæredygtige samfund.

Netop det at gøre tingene sammen er vigtigt for os. Det betyder også, at ingen af os gør noget for egen vindings skyld. For ingen har nogensinde skabt bæredygtig energi ved at have rundsave på albuerne.

Verdo - citat tegn

I mit team er en dag om måneden booket ud til faglig udvikling. Det kan fx være at deltage i et webinar eller tage på konference. Det sender et stærkt signal om, at vores faglighed bliver prioriteret.

– Karen, IT-konsulent

Vi tager medansvar for din udvikling

Som specialist hos Verdo får du mulighed for hele tiden at bygge videre på din faglighed. Vi er rundhåndede med kurser på Verdo Akademi og sørger generelt for at skabe plads til den faglige udvikling i hverdagen.

Verdo - Vi tager medansvar for din udvikling
Verdo - citat tegn

Folk vil gerne nærværet her. For dialog og interaktion er alfa og omega, hvis vi skal skabe de bæredygtige løsninger sammen.

– Karen, IT-konsulent
Verdo - Folk vil gerne nærværet her.

Vil du lære os endnu bedre at kende?

Se mere om Verdo her

Vi har ikke hilsepligt – vi kan bare ikke lade være

Når du træder ind ad døren til hovedkontoret i Randers, har du allerede vinket godmorgen til de første par kolleger på parkeringspladsen. Og når du rammer kantinen ved frokosttid, er lydniveauet højt på den rare, varme måde. For her snakker alle helt naturligt på tværs af afdelinger.

Vil du bruge dit talent til at arbejde for en grøn fremtid?

Fandt du ikke et relevant job?

Send en uopfordret ansøgning
Opret jobagent