Få tiden til at give kunderne den helt rigtige løsning

Hos os handler det ikke bare om at sælge, men om at sælge det rigtige. Både de helt små erhvervsdrivende og større virksomheder er interesserede i Verdo’s arbejde med den grønne omstilling – og det giver dig mange forskellige salgsprojekter.

Verdo - Her gælder det om det lange, seje træk og om at opbygge rigtig gode kunderelationer.
Verdo - citat tegn

Her handler det om det lange, seje træk og om at opbygge rigtig gode kunderelationer – og det er et kæmpe plus i min bog.

– Henrik, salgschef

Kvalitetssalg – ikke pistolsalg

Hos Verdo er der både tid og plads til at finde den helt rigtige model til kunderne. Det betyder, at kvaliteten er i højsædet, uden at vi har en nulfejlskultur. Ingen bliver slået i hovedet, hvis en beslutning viser sig at være forkert – så lærer vi af det og kommer videre.

Samtidig giver det store variation i kundetyper meget forskellige faglige problemstillinger. For salgschef Lotte betyder det, at kunderne rangerer lige fra driftslederne i de større forsyningsvirksomheder til bestyrelser for meget små vandværker på landsbyniveau.

Verdo - citat tegn

Det giver ro og mulighed for masser af kvalitet i mit arbejde. Men det kræver selvfølgelig stadig, at man har evnerne og motivationen til at sørge for, at salgsprojekterne kommer ud over stepperne.

– Mark, salgschef
Verdo - citat tegn

Jeg brænder for det bæredygtige aspekt af mit arbejde, så det giver mig virkelig motivation i hverdagen.

– Lotte, salgschef
Verdo - Jeg brænder for det bæredygtige aspekt af mit arbejde
Verdo - Lav salg, der fremmer den grønne omstilling

Salg der fremmer den grønne omstilling

Når du lukker et salg, vil du ofte kunne gå hjem og vide, at du har gjort en grøn forskel. Det oplever Lotte tit, når hun sælger løsninger, der forbedrer ydeevnen på fjernvarmeanlæg.

De grønne løsninger kan også findes i trafikken – du kan for eksempel sælge intelligente trafikanlæg, der øger fremkommeligheden og dermed sparer bilisterne for både tid og benzin.

Vil du lære os endnu bedre at kende?

Se mere om Verdo her

Høj teknisk faglighed giver salget ballast

Måske ser du ikke dig selv som sælger med stort S – men det er bestemt heller ikke kun det, vi leder efter. Lotte er selv ingeniør og føler, at hun har fundet den helt rette hylde hos os.

Vil du have god tid til kvalitetssalg?

Fandt du ikke et relevant job?

Send en uopfordret ansøgning
Opret jobagent