Få gode kolleger og hold Danmark lysende

Vil du være med til at sørge for, at familien Danmark kan tænde for lyskontakten? Uanset om det er som elektriker eller smed, har vi tillid til dig.

Som håndværker hos Verdo får du:

Masser af frihed og medbestemmelse i din hverdag

Masser af frihed og medbestemmelse i din hverdag

En utrolig bred vifte af opgaver – både på projekter, i driften og ift. ad hoc-problemløsning

En utrolig bred vifte af opgaver – både på projekter, i driften og ift. ad hoc-problemløsning

Fantastiske kolleger, stærkt samarbejde og en helt særlig kammeratlig omgangstone

Fantastiske kolleger, stærkt samarbejde og en helt særlig kammeratlig omgangstone

Verdo - Her er vi ikke bare et led i kæden. Vi er med til at bestemme, hvordan tingene skal laves, og problemerne skal løses.
Verdo - citat tegn

Her er vi ikke bare et led i kæden. Vi er med til at bestemme, hvordan tingene skal laves, og problemerne skal løses.

– Dennis, elektriker

Vær med som elektriker fra en bar mark, til strømmen kører

Uanset hvilket projekt du kommer på, er du med hele vejen fra start til slut. Det betyder, at du får en masse medbestemmelse i projekterne, og at du vil mærke et rigtig stærkt sammenhold.

Men hverdagen er ikke kun projekter. Du får også fingrene i fejlsøgninger og anden drift, og du er med, når der skal løses både større og mindre udfordringer. Og så kan du både arbejde med fødderne plantet solidt på jorden og oppe i de højere luftlag.

Verdo - citat tegn

Jeg trives godt i, at mine dage er så forskellige – nogle dage kravler jeg op i 10 meter høje master, andre dage er jeg med i projekter, hvor vi skal sørge for, at 5.000 lyspunkter bare spiller.

– Andreas, elektriker

Først lærling, så svejser – og nu montør, der oplærer andre

Som smed kommer du til at lære kunderne rigtig godt at kende, da du ofte vil være ude hos dem i længere tid ad gangen. Det betyder også, at du får en bred palet af opgaver – lige fra at svejse rør til at ombygge skibscontainere til kedler, så kunderne for eksempel kan omstille fra gas til biobrændsel.

Og det behøver ikke at stoppe her. Hos os er det næsten kun fantasien og ambitionerne, der sætter grænsen for dine udviklingsmuligheder.

Verdo - Først lærling, så svejser
Verdo - citat tegn

Der er virkelig mange muligheder for faglig udvikling, uanset om du er på projekter eller er med ude ved kunderne. Jeg står selv for lærlingene i øjeblikket, og det giver noget helt særligt at se dem tage svendeprøven.

– Henrik, smed
Verdo - Der er virkelig mange muligheder for faglig udvikling, uanset om du er på projekter eller er med ude ved kunderne.

Vil du lære os endnu bedre at kende?

Se mere om Verdo her

Fuld skrue på frihed, faglighed og fællesskab

Hos Verdo går vi op i alt fra bæredygtighed til tilfredse kunder. Men noget af det vigtigste for os er, at vores medarbejdere har det godt. Det kommer for eksempel til udtryk ved, at vi har fuld tillid til vores medarbejdere som eksperter – de ved naturligvis bedst, hvordan opgaverne skal løses. Og så sætter vi en ære i at gøre afstanden mellem medarbejder og ledelse så lille som mulig.

Vil du have stor medbestemmelse i dit arbejdsliv?

Fandt du ikke et relevant job?

Send en uopfordret ansøgning
Opret jobagent