Vil du lede projekter med grøn omstilling som sigte?

Som projektleder er du med hele vejen, lige fra kunden ringer ind, og til fjernvarmen er leveret. Så du kan se frem til en varieret hverdag, som vi har 100 % tillid til, at du selv kan planlægge, så det giver bedst mening.

Verdo - Jeg har opkald fra både firmaer og private, så på den måde er der aldrig 2 dage, der er ens.
Verdo - citat tegn

Jeg har opkald fra både firmaer og private, så på den måde er der aldrig 2 dage, der er ens. Og så skal jeg aldrig spørge nogen, om det er ok, at jeg kører ud på tilsyn – den holdning er jeg stor fan af.

– Nick, projektleder inden for fjernvarmeprojekter

Tværfaglig projektledelse i et tillidsfuldt miljø

Som projektleder hos Verdo har du med mennesker at gøre – og hvis du har lysten, kan du også få lov til at få personaleledelsen på projekterne inden for det tekniske fagområde. Du får selvfølgelig god oplæring ude i marken, så du virkelig får fingrene ned i mulden og har en føling med dine projekter.

Her er både projektledelse opad og nedad, men der er også koordinering til siderne, så du får en god mulighed for at forstå mange af dine kollegers udfordringer og arbejdsprocesser.

Verdo - citat tegn

Vi tager udfordringerne, der hvor de er, og involverer hinanden – ledelsen trækker ikke bare løsningerne ned over hovedet på folk.

– Nick, projektleder inden for fjernvarmeprojekter
Sæt et grønt aftryk med dine projekter

Sæt et grønt aftryk med dine projekter

Verdo er latin, og vi oversætter det til “grønlig” – det forpligter selvfølgelig. Og heldigvis fylder bæredygtighed også mere og mere hos vores kunder. Som projektleder har du derfor fokus på at lave den rigtige løsning, så vi sparer materialer, penge og tid og reducerer miljøbelastningen.

Dyk mere ned i, hvordan vi arbejder med den grønne omstilling.

Vil du lære os endnu bedre at kende?

Se mere om Verdo her

Få papir på dit talent som projektleder

Måske har du erfaringen og talentet, men har endnu ikke haft mulighed for at tage en formel projektlederuddannelse. Det kan du lave om på hos Verdo Akademi. Her kan du også snuse til andre faglige veje og tage et skridt i retning af fx personaleledelse eller salg. Vi er meget åbne for videreuddannelse, alt efter dine ambitioner og motivation.

Vil du have fuld frihed, når du leder grønne projekter?

Fandt du ikke et relevant job?

Send en uopfordret ansøgning
Opret jobagent