Når vi siger værdibaseret ledelse, så mener vi det

Verdo’s værdier er sammen, ambitiøs og ansvarlig. Og vi gør vores bedste for, at det ikke bare skal være tomme floskler, som kollegerne skal kunne lire af kl. 3 om natten. For vores ledere har værdierne som pejlemærke for alle de små og store beslutninger, der præger en arbejdsdag.

Verdo - Det er en klar målsætning for mig at involvere folk så meget som muligt.
Verdo - citat tegn

Det er en klar målsætning for mig at involvere folk så meget som muligt. Hvis mine kolleger ikke kommer til mig med deres forslag til, hvordan vi sammen kan gøre tingene bedre, så ved jeg, at der er noget galt.

– Peter, chef for Vand og Digital Forsyning

For Peter handler ledelse om troværdighed

Peter Nordahn, som er chef for Vand og Digital Forsyning, går højt op i at være troværdig. For hvis vi skal kunne gøre tingene godt sammen, skal vi vide, hvor vi har hinanden.

Noget af det mest spændende i lederrollen er, ifølge Peter, netop at skabe begejstring for samarbejdsånden og vores fælles mål. Hvis vores grønne ambitioner ikke skal fordampe op i atmosfæren, er klare, kollektive mål simpelthen en nødvendighed.

Peter bliver motiveret af at have et særligt ansvar som leder. Men det er lige så vigtigt for ham, at hans kolleger skal føle sig medansvarlige og have plads til at udfolde sig.

Verdo - For Peter handler ledelse om troværdighed.
Verdo - Vi klæder potentielle ledere ordentligt på

Vi klæder potentielle ledere ordentligt på

Hvis vi kan se lederpotentialet i en kollega, sørger vi for, at vedkommende får den teoretiske bagage til at blive i stand til at bære deres nye rolle. Vi tilbyder blandt andet en certificeret lederuddannelse via Verdo Akademi.

Verdo - citat tegn

Uddannelsen har underbygget min egen mavefornemmelse og hjulpet mig til at håndtere ledelse strategisk og menneskeligt – og det kommer helt sikkert mine kolleger til gode.

– Peter, chef for Vand og Digital Forsyning

Vil du lære os endnu bedre at kende?

Se mere om Verdo her

Hvad siger kollegerne?

Ledelse handler selvfølgelig om strategi, værdier og mål. Men mest af alt handler det om at sætte en retning for andre mennesker og hjælpe dem med at vokse. Hos Verdo skal alle have følelsen af at blive hørt – og det har de heldigvis.

Verdo - citat tegn

Man kan mærke, at lederne både er udvalgt og uddannet til at være ledere. Så de har forudsætningerne for at være rigtig dygtige til det.

– Line, Sustainability Manager
Verdo - citat tegn

Min tidligere leder gik fra gulvet til kontoret. Det har jeg været utrolig heldig med, for det gør en stor forskel at tale med nogen, der ved, hvordan en skruetrækker skal vende.

– Dennis, elektriker

Søger du nye udfordringer som leder?

Fandt du ikke et relevant job?

Send en uopfordret ansøgning
Opret jobagent